ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

25 Σεπτεμβρίου 2018

Η Στρατηγική συνεργασία της ICTS στην Κύπρο με την DP World συνεχώς διευρύνεται, με την κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία παροχών ασφάλειας να αναλαμβάνει την ευθύνη του ελέγχου των επιβατών στο Cruises Terminal του Λιμανιού Λεμεσού που έχει αναλάβει η DP WORLD.

 Η συνεργασία της ICTS και της DP World, διανύει το δεύτερο έτος της, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας των λιμένων της Λεμεσού, στις οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τον κύριο έλεγχο πρόσβασης, τη φύλαξη και την περιπολία. 

Με την επέκταση της συνεργασίας η ICTS έχει πλέον υπό την ευθύνη της, από το καλοκαίρι του 2018 τον έλεγχο ασφάλειας επιβατών και αποσκευών στο σταθμό κρουαζιερόπλοιων του λιμανιού της Λεμεσού.

Από τον Ιανουάριο του 2017 και για 25 χρόνια, η DP World Limassol έχει αναλάβει τη διαχείριση του Τερματικού Πολλαπλών Χρήσεων και του Επιβατικού Τερματικού στο λιμάνι της Λεμεσού. Οι προγραμματισμένες αφίξεις κρουαζιερόπλοιων το 2017 πλησίασαν τις 100 με το 58%  να χρησιμοποίησε το λιμάνι Λεμεσού για σκοπούς διέλευσης (transitcalls) και το υπόλοιπο ως αφετηρία της διαδρομής τους.

 

Και η φετινή χρονιά όμως είναι εντυπωσιακή καθώς σχεδόν 100.000 επιβάτες έχουν περάσει την είσοδο του Cruises Terminal του Λιμανιού Λεμεσού.

 

Με την επέκταση της συνεργασίας με την DP WORLD η ICTS προχωράει και σταθεροποιεί περαιτέρω την ισχυρή παρουσία της και το μερίδιό της στην αγορά της ναυτιλιακής ασφάλειας στην Κύπρο.