Η ICTS και το Global College συνάψαν συμφωνία ακαδημαϊκής και στρατηγικής συνεργασίας

16 Μαΐου 2019

Η ICTS και το GlobalCollege συνάψαν συμφωνία ακαδημαϊκής και στρατηγικής συνεργασίας

 

Ο όμιλος της ICTS στην Κύπρο, που αποτελεί τον ηγέτη στην παροχή καινοτόμων λύσεων ασφαλείας σε περιβάλλοντα υψηλών απαιτήσεων και το GlobalCollege προχώρησαν σήμερα στην υπογραφή συμφωνίας ακαδημαϊκής και στρατηγικής συνεργασίας, δίνοντας την ευκαιρία στους εργαζομένους της, να φοιτήσουν στο GlobalCollege επιδοτώντας από 85% έως 100% τα δίδακτρά τους, με στόχο την απαραίτητη εκπαιδευτική κατάρτιση που θα τους δώσει την ευκαιρία να επιτύχουν τους επαγγελματικούς στόχους τους.

 

«Η ICTS κάνει ένα μεγάλο βήμα με την έναρξη της συνεργασίας με το GlobalCollege και διασυνδέει την εργασία με την ακαδημαϊκή πολυεπίπεδη μόρφωση, ενσωματώνοντaς στις διαδικασίες πρόσληψης των νέων εργαζομένων αλλά και των 500 και πλέον υπαλλήλων της μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις και την απαραίτητη εκπαιδευτική κατάρτιση που θα τους δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσουν την καριέρα που ονειρεύονται» αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της ICTSστην Κύπρο Παναγιώτης Φιστέδης προσθέτοντας ότι «Η ICTS, ο ηγέτης καινοτόμων υπηρεσιών ασφάλειας σε όλο τον κόσμο, με ένα χαρτοφυλάκιο κορυφαίων συνεργατών σε όλους τους τομείς της οικονομίας, διευρύνει το ήδη μεγάλο πακέτο επιδομάτων που προσφέρει στους εργαζόμενους της και πλέον δίνει και την ευκαιρία της φοίτησης στο GlobalCollege επιδοτώντας τα δίδακτρα.

 

«Με μεγάλη ικανοποίηση, το GlobalCollege, επεκτείνει  τις συνεργασίες στρατηγικής σημασίας, προχωρώντας σε σύναψη συμφωνίας με την ICTSείπε ο Γενικός Διευθυντής του GlobalCollegeΓιώργος Κρητικός, προσθέτοντας ότι «Το Global College πρωτοπορεί στον τομέα της Ασφάλειας μιας και παραμένει το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα που προσφέρει ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών στον τομέα αυτό σε επίπεδο διπλώματος, πτυχίου και μεταπτυχιακού.  Γι’ αυτό λοιπόν μια συνεργασία αυτού του βεληνεκούς δε θα μπορούσε να λείπει από τους άμεσους στόχους μας. Στις μέρες μας,  η εκπαίδευση δε θα έπρεπε να είναι μονοδιάστατη,  γι’ αυτό   κι εμείς ως Global College προσφέρουμε υποτροφίες σε όλα τα προγράμματα σπουδών».  

 

Ο κ. Κρητικός χαρακτήρισε αξιοσημείωτο το γεγονός ότι θα δοθεί η δυνατότητα, μέσω υποτροφιών, να αποκτήσουν βρετανικό πτυχίο στη Λογιστική ή μεταπτυχιακό στην Εγκληματολογία ή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, μέσα από τη νέα συνεργασία του Κολεγίου με το UniversityofRoehampton του Λονδίνου.

 

Τέλος ο Γενικός Δ/ντης του GlobalCollegeανέφερε ότι «στο πλαίσιο της συνεργασίας, θα παρέχεται ο απαραίτητος χώρος από πλευράς Κολεγίου για τη διοργάνωση σεμιναρίων και διαλέξεων σχετικά με θέματα Ασφάλειας. Το Global College ευχαριστεί την ICTS για τη δυνατότητα που προσφέρει στους φοιτητές του να κάνουν την πρακτική τους εξάσκηση σε χώρους της εταιρείας».

 

Η γνώση είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή κάθε ανθρώπου και η εκπαίδευση καθορίζει την επαγγελματική του αποκατάσταση. Δεδομένης της φιλοσοφίας και των αξιών της εταιρίας μας, όπου όλα περιστρέφονται γύρω από τον άνθρωπο, η ICTS επενδύει όλους τους πόρους της στους εργαζομένους της, παρακολουθώντας την απόδοση και τις ανάγκες τους.