7 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο για την ICTS

18 Ιουλίου 2016

Τα 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην κυπριακή αγορά συμπλήρωσε η ICTS Cyprus, μέλος του Ομίλου ICTS Europe που κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της ασφάλειας αερομεταφορών στην Ευρώπη. Η επέτειος γιορτάστηκε με μια ξεχωριστή εκδήλωση στην αίθουσα Galu της Λάρνακας στην οποία παρέστησαν ανώτατα στελέχη της διοίκησης, εργαζόμενοι, πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας καθώς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.

Η ICTS Cyprus παρέχει από το 2009 προϊόντα και υπηρεσίες ασφαλείας σε αεροπορικές εταιρείες, αεροδρόμια, λιμάνια, μαρίνες και άλλους δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς της Κύπρου. Στο πελατολόγιό της συγκαταλέγονται το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας Κύπρου - με την οποία και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην Κύπρο -, η Hermes Airports, η CISCO, η J&P και η Μαρίνα Λεμεσού. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία παρείχε υπηρεσίες ασφαλείας στον Αερολιμένα της Πάφου και υπηρεσίες λιμενικής ασφάλειας στον τερματικό σταθμό αποθήκευσης της VTT Vasiliko. Φέτος η ICTS Cyprus κατέκτησε ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά ασφάλειας αερομεταφορέων συνεργαζόμενη με κορυφαίες διεθνείς αερογραμμές, όπως η Aegean και η Emirates.

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ανθρώπους μας στην Κύπρο για την αφοσίωσή τους αλλά και όλους όσοι μας τίμησαν με τη συνεργασία τους αυτά τα 7 χρόνια. Μαζί τους και χάρη σε αυτούς συνεχίζουμε για να πετύχουμε αυτό που είμαστε ήδη σε όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ο ηγέτης στην ασφάλεια αερομεταφορών και στη λιμενική ασφάλεια. Να συμβάλουμε στη διαμόρφωση μιας υγιούς και ανταγωνιστικής αγοράς σύγχρονων υπηρεσιών ασφαλείας, στη δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας, στην εισαγωγή διεθνούς τεχνογνωσίας, στην ανάπτυξη του κυπριακού τουρισμού!», δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Καμπούρογλου, Εκτελεστικός Διευθυντής της ICTS Europe.

Ο μητρικός Όμιλος της ICTS Cyprus, ICTS Europe, περιλαμβάνει 24 θυγατρικές εταιρείες με γραφεία σε περισσότερα από 82 σημεία διεθνώς, περισσότερους από 350 πελάτες και προσωπικό άνω των 12.000 ατόμων ενώ ο συνολικός ετήσιος κύκλος εργασιών του Ομίλου ανέρχεται στα 350 εκατομμύρια ευρώ.

 

IMG_0011[1].jpg