Οι Αξίες μας

Η διαρκής ανάπτυξη και η επιτυχία της ICTS Cyprus και η ICTS Airports Security  αποτελούν αδιάψευστη μαρτυρία της εκτίμησης των πελατών μας.

Η φήμη μας για την αρτιότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών μάς δίνει το πλεονέκτημα της ανάπτυξης σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας οι οποίες οφείλονται σε τέσσερις θεμελιώδεις αξίες που συνθέτουν την κουλτούρα της ICTS Cyprus και η ICTS Airports Security .

Πρώτα ο Πελάτης

Επιδιώκουμε να προσφέρουμε διαρκώς μια εξαιρετική εμπειρία τόσο στους πελάτες μας όσο και στους δικούς τους πελάτες. Κατανοούμε ότι κάθε πελάτης είναι σημαντικός για όσους μας εμπιστεύονται και είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε σε κάθε έναν από αυτούς το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης.

Για εμάς στην ICTS Cyprus και η ICTS Airports Security παροχή υπηρεσίας σημαίνει διαθεσιμότητα και προσήλωση, η προθυμία να ακούς και το καθήκον να ενεργείς έγκαιρα και κατάλληλα.

Ομαδικό Πνεύμα

Στην ICTS Cyprus και η ICTS Airports Security τιμούμε την ακεραιότητα, την εμπειρία και την καινοτομία. Περισσότερο απ’ όλα ωστόσο τιμούμε τους ανθρώπους μας. Το προσωπικό μας είναι ο κεντρικός πυλώνας των δραστηριοτήτων μας.

Θέλουμε η διοίκηση να καλλιεργεί καλές σχέσεις συνεργασίας. Απαραίτητα συστατικά σε μια υγιή συναδελφική σχέση είναι το ομαδικό πνεύμα, η συνεργασία, η ανοιχτή επικοινωνία και η υποστήριξη μεταξύ των μελών της ομάδας. Όλα αυτά συμβάλλουν στην αύξηση του αισθήματος υπερηφάνειας στην ομάδα και τον χώρο εργασίας, που με τη σειρά του ενισχύει τα κίνητρα των εργαζομένων μας και την αφοσίωσή τους στον πελάτη.

Καινοτομία

Στο δυναμικό και ταχέως μεταβαλλόμενο κλάδο της ασφάλειας η ICTS Cyprus και η ICTS Airports Security δίνει έμφαση στην πρωτοπορία. Οι καινοτομίες του παρόντος θα είναι ο κανόνας του μέλλοντος και είμαστε η εταιρεία που θέτει νέα πρότυπα. Ενθαρρύνουμε τη δημιουργικότητα και αναζητούμε νέες ιδέες, μεγάλες και μικρές. Επιμένουμε στη διαρκή βελτίωση μέσα από την πρόβλεψη των αλλαγών και την προσαρμογή μας σε αυτές.

Εμπιστοσύνη

Ως επαγγελματίες της ασφάλειας οι άνθρωποί μας απολαμβάνουν εμπιστοσύνης για τις πλέον σύνθετες εργασίες και συχνά για τη διαχείριση ευαίσθητης πληροφορίας. Το κλειδί είναι η εμπιστοσύνη και η ακεραιότητα, όπως και η τήρηση της υπόσχεσής μας και η γλώσσα τη αλήθειας.