Ποιοι Είμαστε

Η ICTS Cyprus δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 2009 ως μέλος του Ομίλου ICTS Europe παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας σε αεροπορικές εταιρείες, αεροδρόμια, λιμένες, μαρίνες και άλλους οργανισμούς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Συνεργάζεται στενά με επιχειρήσεις υψηλού κύρους και υψηλής επικινδυνότητας στις οποίες παρέχει σειρά υπηρεσιών που εκτείνονται από τη συμβουλευτική υποστήριξη και την εκπαίδευση μέχρι την ασφάλεια VIP και εκδηλώσεων. Η ICTS Cyprus έχει την πλέον πολυδιάστατη επιχειρησιακή δραστηριότητα, με συνεργασίες στους τομείς της ασφάλειας αερομεταφορών και θαλάσσιων μεταφορών καθώς και της γενικής ασφάλειας.

Με έμφαση στα τεχνολογικά προϊόντα αιχμής, στο πιστοποιημένο και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και στη συμμόρφωση με τα πλέον απαιτητικά πρότυπα ασφαλείας η ICTS Cyprus αποτελεί μακροχρόνιο συνεργάτη των Διεθνών Αερολιμένων Λάρνακας και Πάφου, του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας και διεθνών αεροπορικών εταιρειών.

Αξιοποιώντας την εξειδίκευσή της στην ασφάλεια αερομεταφορών η εταιρεία έχει κατακτήσει ηγετική θέση και στην αγορά υπηρεσιών λιμενικής ασφάλειας συνεργαζόμενη με την Μαρίνα Λεμεσού από την αρχή της λειτουργίας της.

Σήμερα διατηρεί σταθμούς λειτουργίας στη Λάρνακα, τη Λευκωσία, την Πάφο και τη Λεμεσό, υλοποιώντας περισσότερα 8 διαφορετικά έργα σε αεροδρόμια, λιμάνια και επιχειρήσεις σε όλη την Κύπρο.

Η ICTS Cyprus και όλο το στελεχιακό δυναμικό ασφαλείας έχουν πιστοποιηθεί από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Κύπρου και λειτουργεί σε πλήρη συμμόρφωση με την εθνική νομοθεσία.